Natuurlijk mag het traditionele vodka-kerstcake recept niet ontbreken:
Ingrediënten

100 gr. suiker

1 tl. bakpoeder

100 ml. water

1 tl. zout

100 gr. bruine suiker

sap van 1 citroen

4 grote eieren

50 gr. noten

1 fles Vodka

200 gr. gedroogde vruchten

Stappenplan
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Begin met je vodka te proeven, je wilt zeker zijn van de kwaliteit.
Neem een grote kom, proef de vodka nog eens om zeker te zijn.
Zoek de elektrische mixer.
Klop de boter in een grote zachte kom.
Voeg 1 tl suiker toe.
Meng opnieuw.
Check nog eens je vodka.
Doe je mixer uit.
Breek 2 eieren en voeg ze toe aan de kom.
Gooi er de gedroogde vruchten bij.
Raap de vruchten op van de vloer, was ze en doe ze voorzichtig trug in de kom.
Proef nog eens van de vodka.
Mixer aanzette in de k o m, blub.
Als het gedruigd froot in de klopdinges vastzit maak het met je hand los.
Vergeet ondertssss devodka ni te proeve.
Zift nu 200g zout of zo en zeef het citroensap en plet je noten,
Voeg ene suiker leepel bij of zoeiets. V
Vet de oven in en zet de cake in 180graden en probeer rechtop te blijven.
Stuur nu iemand naar de winkel voor een cake.

Hou je van lekker eten en ben je ook verslaafd aan Facebook? Dan heb ik nu de lekkerste FB-groep . Met de heerlijkste gerechten, eigendom van Ingrid Lacet.  Haar inspirerende Huisgemaakt groep is in 10 maanden tijd uitgegroeid met 13.000 leden !
Complimenten Ingrid en al die anderen die meesnoepen en recepten delen, de leukste groep van FB. waar recepten en tips en trics worden gedeeld! Om alvast te starten met proefkoken en bakken, staan er leuke net ff iets andere recepten op die groep,