Tussen nu en niets

“Ik weet niet hoe, of en waar de dagen van morgen zich zullen afspelen.
Ik leef tussen nu en niets.
Infremor et Emergo. Ik grom en kom boven. Tussen nu en niets.

Dit is de eerste zin van het mooie project van Stephanie Freij welke ik van harte ondersteun. Natuurlijk is er achtergrond info, ik leerde haar kennen via het forum van Spierziekten Nederland en wat voor haar al gewoon was, daar deelde ik mondjesmaat mijn vragen en antwoorden. Op twitter vonden we ook elkaar en delen elkaars muzieksmaak op een Spotify:
The Friendly Toast en die lijst kan je volgen, we voegen regelmatig nieuwe muziek toe.
We zagen elkaar in maart 2015 bij James Taylor in Carré. Ik boven en zij benee.
Belangeloos schonk ze haar boek en cd voor de fundraising voor meer onderzoek naar FSHD terwijl zij nog steeds niet weet welke spierziekte haar arbeidsongeschikt maakte. Stephanie deelt veel: kunst, kennis, humor en relativeren. Zorgzaam deelt ze rozen en haar liefde voor Hummer haar hond.
En dat ze teksten kan schrijven die raken, kan je lezen op haar blog. Natuurlijk steun ik haar ondernemingsdrift, en door bekendheid te geven aan haar project en ook jij kunt haar steunen.. niet zo maar geld geven, je krijgt er wat voor terug.. << een link naar haar winkel >>> wat is Crowdfunding

Stephanie: “Ik wil een boek uitgeven. Ik wil je meenemen naar een wereld tussen nu en niets, de gedachten in mijn hoofd, de kamers van mijn hart en de straten van Tilburg. Ik wil mijn -soms wat bizarre- leven met onverwachte wendingen graag met je delen. En daarvoor heb ik jouw hulp nodig”. Lees verder …….

 

Neem hier alvast een kijkje en krijg een beetje een indruk van het boek straks  

One comment

Geef een reactie