Kiki Schippers

Tijdens de presentatie van het nieuwe theaterseizoen bij Podium Castellum Hogewoerd werden we vermaakt met korte optredens; cabaret door Kiki, een kindervoorstelling .. fantastisch, vijf stoere motorgasten, een illusionist, een fadozangeres en een glaasje bubbels toe. Bij het verlaten van de zaal kregen we een formulier aangereikt, daarop stonden alle voorstellingen voor seizoen 2018/2019, de kruisjes werden gezet en ingevuld afgegeven. Het bleef nog lang gezellig.

De stoelschikking is ondertussen bekend en we gaan ons laten verrassen door Dolf, Spinvis, Lenette, Daniel, Alex, Gé, Kiki en Guido op rij 1 en twee.  De aanvangstijden van alle voorstellingen zijn vervroegd naar 20.00 uur. FIJN!

Kiki werd aan de lijst toegevoegd Niet alleen omdat ze uit Woerden komt en een pikant verhaal vertelde over ‘Arie het café waar DeZoon jaren achter de bar stond. Ze is ontwapenend, kwetsbaar en met haar nummer ‘Er spoelen mensen aan’ won zij de Annie M.G. Schmidtprijs, zij schreef de tekst en zingt het nummer, en samen met Rolf Verbaant de muziek voor  Het beste theaterlied van 2017. 

We zullen je gaan beleven op 4 april 2019. Tot dan Kiki.

4 thoughts on “Kiki Schippers

 1. Je hebt een mooi programma in het vooruitzicht!. Allemaal fantastische namen. Dat wordt vast genieten dit seizoen.
  Kiki Schippers is ook bijzonder, ik had nog nooit van haar gehoord maar vindt dat ze een hele leuke versie van Annabel heeft gemaakt.
  Een refrein met herinnering voor mij, die ook een beetje met Woerden te maken heeft . Een collega van ABNDelft heeft dat refrein vaak voor mij gezongen toen ik bekend had gemaakt naar ABNWoerden te vertrekken. :-D

   1. af en toe, ik ben geen echt regelmatige bezoeker, maar heb inmiddels wel een keer de schouwburg en de stadsgehoorzaal een paar keer van binnen gezien. Allebei mooie plekken en idd, makkelijk op de fiets. Wel jammer dat het LAK-theater er niet meer is. Filmhuis schijnt ook erg de moeite waard te zijn trouwens.

    1. LS heeft ook een kleine zaal ;-) genoeg te doen in Leiden.
     Die regelmaat heb ik juist in de agenda gezet anders komt het er niet van. Altijd twee / vier kaartjes en tzt zie ik wel, als verjaarcadeau met vriendin. Filmhuis of bios doe ik te weinig ..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.