Lingerie op maat met The Fat Burn Stimulator!?

‘Alles gaat hangen behalve mijn tandvlees’ is een door mij veel gemaakte opmerking. Dit voorjaar werd mijn winter-wit-vet weer zichtbaar.. toen de winterkleding achterin de kast belandde. Hoe verstop ik toch mijn overtollige vetrollen en hangend vel? Die vraag houdt me meer dan bezig! 

Opgegroeid met de wijze tips van Oprah en jammer genoeg ook meegegroeid net als zij in kilo’s, liet Oprah zien hoe je je houding kunt veranderen door het dragen van een goed passende BH en slip. Ook als je je borstbeen naar het puntje van je neus duwt. Vanzelf rechten je schouders en behoort een in elkaar gezakte rug tot het verleden. Die tip helpt iedereen, man vrouw. En goeie lingerie maakt het geheel af. 

De lingeriewinkel met bijzondere maten aan het Vredenburg van SandraBra met fancy en passende BH’s voor de kleine vrouw met smalle rug en grote cups.. of net andersom en de bijpassende slips is helaas failliet gegaan en mijn voorraad raakt sleets. 

Dus moest ik terug naar de vertrouwde Hema, die altijd goed was voor de aankoop van sokken, handdoeken en onderhemdjes.

Op de hangertjes van het ondergoed, blijkt dat de onderbroek tot maat XL wordt verkocht en dat is toch wel erg krapjes om mijn loshangende vel in te stoppen en nog te bewegen.

“De ene maat XL is de andere niet!’ zei de medewerkster en ze gaf de tip om via de site van De Hema te bestellen, die tip volgde ik op. En ik vond wat ik nog niet eens zocht.

The Fat Burn Stimulator!?
Ja, die! Wat een uitvinding! ‘Echt wat voor mij en zoveel steun uit onverwachte hoek.’ Dat is Hema!

Ik kon kiezen uit één kleur: Zwart past bij The Fat Burning Stimulator.. Ja, natuurlijk wil ik die! Zomaar overdag weer of geen weer zo’n onderbroek aan en als cadeau een strakke buik en billen! Juist die.

Hup, ik vulde snel die winkelmand met alles wat ze hebben aan dit strakke ondergoed.  Zocht me wel wezenloos naar maat XXXXL. Neeeee, nee he tis niet waar, die bestaat niet. De XXXL ook niet.

Nou dan prop ik me wel in die XXL en laat ik gek doen schuif ik meteen die XL in de mand en als het goed gaat met vet verbranden dan past over een tijdje die L ook wel, toch?

Heb toch echt deze maten eerst nodig voordat ik zal passen in de enige maat – S- die nu leverbaar is!

Sowieso gun ik iedereen zo’n hemd en onderbroek!

Lingerie, ondergoed, maat, zwart, overhaar blog, lingerie, fat burning stimulator, onderbroek

6 thoughts on “Lingerie op maat met The Fat Burn Stimulator!?

  1. Ik heb vandaag even door je blog gescrolld en her en der wat gelezen. Leuk blog, beetje serieuze zaken, beetje irritante, beetje trieste en soms ook gewoon grappige zaken. Nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.