Lingerie op maat

Vanwege het hebben van een minder stevig vel door ouderdom en de spierziekte FSHD ben ik opzoek naar corrigerend ondergoed. ‘ Want alles gaat hangen behalve mijn tandvlees’ is een door mij veel gemaakte opmerking. Sinds de zomer het winter-wit-vet zichtbaar maakte werd ik niet blijer van wat ik zag en voelde. Opgegroeid met de wijze tips van Oprah en jammer genoeg ook meegegroeid liet zij zien hoe je houding kan veranderen door het dragen van een goed passende BH en slip. Die tip helpt iedereen. Zodoende belandde ik bij SandraBra als een van haar eerste klanten,De lingeriewinkel met bijzondere maten aan het Vredenburg en fancy en passende BH’s voor de kleine vrouw met smalle rug en grote cups.. of andersom en bijpassende slips. Badpakken voor de steeds groter wordende vrouw. Helaas is de winkel van Sandra jammer genoeg failliet en raakt mijn voorraad sleets.

Dus moet ik terug naar de vertrouwde Hema altijd goed voor de aankoop van sokken, handdoeken en onderhempjes. Op de hangertjes blijkt dat de stevige onderbroek tot maat XL wordt verkocht en dat is toch wel erg krapjes om mijn loshangende vel in te stoppen en nog te bewegen. ‘De ene maat XL de andere niet!’ zei de medewerkster en gaf de tip om via de site van De Hema te bestellen, die tip volgde ik op.

En ik vond wat ik nog niet eens zocht; The Fat Burn Stimulator! Ja, die! Wat een uitvinding! Echt wat voor mij, zoveel steun uit onverwachte hoek. Dat is Hema!

Ik kon kiezen uit één kleur. Zwart. De naam van het artikel belooft veel. The Fat Burning Stimulator.. Ja, natuurlijk wil ik die! Zomaar overdag weer of geen weer zo’n onderbroek aan en als cadeau een strakke buik en billen! Juist die.

Hup, snel die winkelmand vullen met alles wat ze hebben aan dit strakke ondergoed.  Zocht me wezenloos naar maat XXXXL. Neeeee, nee he tis niet waar die bestaat niet. De XXXL ook niet. Nou dan prop ik alles wel in die XXL en laat ik gek doen schuif ik meteen die XL in de mand en als het goed gaat met vet verbranden dan past over een tijdje die L ook wel, toch?

Heb toch echt deze maten eerst nodig voordat ik zal passen in de enige maat die nu leverbaar is!

Sowieso gun je iedereen zo’n hemd en onderbroek!

 

Lingerie, ondergoed, maat, zwart, overhaar blog, lingerie, fat burning stimulator, onderbroek

7 comments

  1. Ik heb vandaag even door je blog gescrolld en her en der wat gelezen. Leuk blog, beetje serieuze zaken, beetje irritante, beetje trieste en soms ook gewoon grappige zaken. Nice!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.