Vrijheidsgevoel mbt de behandelingen #kanker

Nadat ik de diagnose darmkanker kreeg in oktober 2014 deelde ik mijn nieuws via de email en whattsapp. en op mijn blog. Zo kon ik de meelevende en betrokken mens het best op de hoogte houden, na een jaar blogde ik over het verloop van de daarbij horende onderzoeken en behandelingen.

Het bleek in 2016 dat het delen van mijn handel en wandel in de gang-en van de gezondheidszorg me niet meer zo goed afging;

Totdat ik gisteren 27/12 aan het eind van de middag een mail ontving van de MDL verpleegkundige met het positieve bericht, dat de vierde coloscopie van 2016 geen uitzaaiingen laat zien!

Vandaag belde de prof. die de coloscopieën deed met de definitieve uitslag; In het totaal zijn er vier poliepen weggehaald, waarvan twee nieuwe en die zijn ook GOED van structuur!

Tevens zijn op de MRI en CT-scan van 11 nov. jl. ook geen aanwijzingen voor uitzaaiingen …..

Daar ben ik blij mee. Daar zijn we blij mee. De professor was ook zeer verheugd met deze uitslag, hij vermoedde het al maar de laboratoriumuitslag is bindend.

Hij ziet mij graag weer op zijn poli in het laatste kwartaal van 2018 als voorbereiding van wederom een coloscopie onder propofol! Dat is over twee jaar!

Tot 8 mei ben ik VRIJ van Ziekenhuis afspraken, want dan ga ik de scans weer in en dat is over vier maanden!

 

Ik kreeg net de tip om een fles champagne open te maken, sommigen weten wat goed voor me is. CHEERS!

18 thoughts on “Vrijheidsgevoel mbt de behandelingen #kanker

  1. Dit is geweldig nieuws! Champagne lijkt me zeer gepast nu. En dan proosten we gelijk op het nieuwe jaar. Ik wens jou en je familie een heel voorspoedig jaar in alle opzichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.