Over Zien

Met het gesprek over het prijsplafond mbt de energie kosten, kwam natuurlijk ook onze eigen energie verdeling ter sprake. Wat wil jij doen dit jaar? Ook werden alle jaar-abonnementen opnieuw bekeken en sommige waren al automatisch verlengd. Welke abonnement geeft gemak en of plezier? Wil je het opzeggen en weer eens wat anders lezen, kijken, schrijven, stoppen of toch maar laten doorlopen?

Zo vroeg ik me af of ik deze blogsite ‘Gekrulde haren gekrulde zinnen’ in de lucht wilde houden. Ik betaalde in ieder geval wederom de jaarrekening. Het typen gaf me altijd plezier en het publiceren ook. De reacties zijn tof om te krijgen. Het hielp me om in verbinding te blijven met de doordenderende wereld om me heen. Een ommetje lopen zit er niet meer in en tv kijk ik ook steeds minder. Ik moet het deze winter echt hebben van de sociale media en de input van de muziek, mijn gezin en vrienden!

De statistieken van deze blogsite laten zien dat Parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart veel wordt gelezen. De recepten worden gedeeld. Kanker scoort altijd.
Mijn basislast FSHD met nieuwe ontdekkingen in het laboratorium verdienen aandacht en niet alleen bij mensen die de FSHD nieuwsbrief lezen. Spieren hebben we allemaal en nog steeds weet niet iedereen dat je daar ook chronisch ziek van kunt zijn en dat het voor iedereen anders is.

Bij het starten van de dag en onder de douche heb ik soms een fantastisch idee om te delen en tegen de tijd dat ik achter mijn toetsenbord zit, zijn er die belemmerende gedachtes om een blogpost te typen en zit ik starend naar dat witte scherm te kijken.
Soms typte ik pagina’s vol om mijn hoofd leeg te maken, maar drukte dan niet op publiceren zoals dat hier heet.. ook goed.

Op 28 januari 2014 ging mijn eerste OverHaar de lucht in en dat vond ik toen super spannend. Nee, ik ben ondertussen niet ontdekt door Libelle en of Linda ;-) Ik heb een kleine groep fans zogezegd, dank!

Mijn abonnement is dus verlengd en dit is meteen mijn eerste blogpost van 2023 en wens ik je veel leesplezier!
Op naar 2024, mijn tweede lustrum en die elf maanden dat is te OverZien.

4 thoughts on “Over Zien

 1. Fijn dat je zo af en toe wat blijft publiceren. Ik vind het leuk om je stukjes te lezen.
  Je schrijft heel open en levendig. Blij dat je abonnement verlengd is en ik mee mag genieten.
  Liefs!

 2. Hi Weg,
  Doorgaan hoor met deze blogs!
  Ik vind ze leuk, relativerend, inspirerend, prikkelend leerzaam dát is een kunst op zich. Maar daar hebben we het pas nog over gehad. Liefs Bak

  1. Dankje wel, voor je aanmoediging, de lat ligt met de bijvoeglijke naamwoorden lekker hoog.
   Mooie dag was dat en dan ook maar hier de woorden en stukjes delen, zonder schroom ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.