FREE TO MOVE 2018

De opbrengst van de door mij gekochte Free To Move kaartjes komt volledig ten goede aan de campagne ‘FSHD de wereld uit!’ voor nieuw wetenschappelijk onderzoek naar FSHD. Het wordt wederom een belevenis om zoveel blije mensen te zien die alle spiergroepen nodig hebben om te kunnen dansen. Confronterend wat ik zelf niet meer kan en uiteindelijk nooit kon. M’n lichaam heeft dat blijkbaar altijd al *geweten.

DE TOP VAN DE NEDERLANDSE DANS ZET ZICH BELANGELOOS IN VOOR DE STRIJD TEGEN SPIERZIEKTEN

Op donderdag 30 augustus 2018 vindt in samenwerking met Holland Dance Festival de zesde editie van het dansgala Free To Move plaats in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. De top van de Nederlandse dans zet zich opnieuw belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten. Een spetterende voorstelling die in het teken staat van bewegen en bewogen worden. Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen – een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is. Daarom komt de opbrengst van deze avond ten goede aan onderzoek naar spierziekten.

VARIËTEIT AAN DANSGEZELSCHAPPEN
De uitzonderlijke variëteit op één avond maakt Free To Move zo speciaal. Bijdragen van Het Nationale Ballet, De Dutch Don’t Dance Division, Codarts Rotterdam, Scapino Ballet Rotterdam, Introdans, Nederlands Dans Theater en SALLY Dansgezelschap Maastricht.

We gaan genieten van een bijzondere avond!

 

Tekst van de Free To Move site.

1 thought on “FREE TO MOVE 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.