Scrubben en plumpen

Mooie weetjes en mensen kwam ik tegen in de snikhete zomer van 2018. Verhalen genoeg. Veel gelezen en gegeten nog meer. De zomernummers van de maandbladen De Psychologie, De Jan, De Maarten en De Linda bladerde ik door. Zo hoop ik bij de tijd te blijven om te weten wat nu hip is, wat de mode is en de gadgets and must haves.

En het aller leukste is dat ik overal iets van mag vinden en dan dit! Bij de advertentie van de roze stick van L’Oreal ging het mis in mijn hoofd en moest ik mijn vraag wel stellen, want ik kende het product niet en de nieuwe werkwoorden kende ik helemaal niet.

Hierbij de grappige reacties die ik kreeg op twitter: “ik wist dat ik iets had gemist vanmorgen’ “wat is plumpen nu dan weer?’ ‘scrub me baby one more time’ ‘nooit gedaan, dat verklaart de staat van mijn lippen’ ‘ach hede! dat heb ik de laatste 60 jaar niet meer gedaan’ ‘ik poets mijn lippen elke dag met mijn tandenborstel’ ‘gelukkig welgevormde lippen van mezelf, dus geen scrubjes nodig’.

Helaas bleven we allen zonder antwoord, het is ook lastig een nieuwerwets iets in combinatie met het ouderwetse woord doorgaans te duiden  

advertentietekst:
KISS KISS –
BANG BANG
Het lijken een beetje van die ouderwetse lolly’s, maar deze sticks zijn er speciaal om je lippen te scrubben – dat wordt doorgaans nog weleens vergeten. Met de rest van de lip spa collectie van LÓreal kan ook geplumpt en verzorgd worden. 
Met zachtere en vollere lippen als resultaat. 

Scrubben en plumpen of plumping van je lippen wat is het en zou jij het doen?

‘Scrub me baby one more time’ ?

11 thoughts on “Scrubben en plumpen

  1. Zij doet het wel heel leuk.. maar wat een vermoeiende hobby en het wordt een kort bezoekje naar de disco, want daarna moet je weer plumpen. Blij dat ik niet meer jong ben ?

 1. eigenlijk gaan ze dus voor een enorm zuigzoeneffect, waardoor ze groter lijken. (waarom in hemelsnaam, duckfaces?) Dat moet je dan elke ochtend/avond opnieuw doen om het effect te houden. Nou ja, ieder geval beter dan botox of andere fillers, als zal dit op den duur ook niet echt goed voor je zijn.

  1. ja.. zuigzoenen .. een van de meest rare vormen. Ik dacht meer aan vacuvin dopje.. /pompje toen we nog niet de fles wijn in 1 avond leegdronken en voor de schroefdop.
   Ik zie het de dames ook niet doen voordat ze naar het werk gaan of maandag wasdag ;-) ze doen maar en ik heb tijdens de hitte ff pret gehad en leuke reacties gekregen. dank.

 2. Mijn hemel! Dank voor je update want ik -hoe is het mogelijk- heb deze ontwikkeling helemaal gemist. Ik zal er mijn voordeel niet mee gaan doen. ?
  Gewoon verantwoord lipgebruik lijkt me het beste: met eten, kussen, praten, lachen (vooral veel lachen) en fluiten proberen je lippen in optima forma te houden. En aan je blog en de reacties erop te merken, doet iedereen dat al jaren met succes ?.

  1. Hahahha jouw ‘mijn hemel’. Blij dat ik ook jou even bij de tijd heb kunnen kletsen. We blijven maar lachen om dit soort rarigheid alhoewel je op YT wel heel veel influencers druk bezig ziet met scrubben en plumpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.