#WOW 6 Hartjes voor Valentijn

Wat is 14 februari toch altijd een leuke datum om naar uit te kijken na die ellenlange januari. Je ontkomt er ook niet aan door de reclames op tv en radio en in winkels en op de socials.

Valentijnsdag als een vrolijke onderbreking van die lange weg naar het voorjaar.

Veel 💞 in de nieuwsbrieven ruim voor die datum, zodat we iets moeten kopen en dat kan dan met korting. Denk ik eraan om iets te bestellen en/of te versturen is de Valentijnsactie alweer verlopen, vandaag dus.

Ik heb me eerst maar eens uitgeschreven bij die nieuwsbrieven en ondertussen is dit alweer de zesde #WOW WritingOfWeek in 2024

❤️ Hartjes geven en ontvangen kan het hele jaar door, daar hou ik van! ❤️

Valentijnsdag: is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari.
Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.
[bron]

De nieuwsbrieven heb ik dus ontvriend en een analoge nieuwe jaardag kalender hangt. Nu nog op tijd naar die kalender kijken en aktie ondernemen, dat is voor nu een goed voornemen.

Ik hou het hele jaar door van warme harten, lieve harten ook in whattsapp, om te versturen en te ontvangen ;-) Een hobby waar ik blij van word. Een postzegel met een hartje is altijd leuker, maar ze zijn toch niet meer verkrijgbaar en dat vind ik zo’n gemiste kans van PostNL. Dus moeten we het doen met de Koning in een hoekje op een kaart of een code via je app. kopen.

Een warm hart kreeg ik op 15 februari, de zon scheen hier en was het 15 graden en de eerste tuinronde werd een feit. Fijn was dat!
Dit ter info. Het is nog nooit eerder zo warm geweest op een vijftiende februari!

🔴  🔴  🔴  ❤️ 🔴  🔴  🔴

#WoW staat voor Word of the Week. Iedere woensdag kiezen Karin Winters of Irene Bertholee een woord waarover je iets kunt schrijven, doe je ook mee?

10 thoughts on “#WOW 6 Hartjes voor Valentijn

  1. Leuk stuK! Ik heb een week of 3 geleden nog hartjespostzegels gekocht bij de ah bij jou in de buurt. Misschien hebben ze er nog wat in voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.