Milow in je huiskamer

Een huiskamerconcert op 14 november 2015 bij Hans en Anita in De Meern. Wie treed erop?
MILOW, JA, Die!!!! komt belangeloos optreden! opbrengst voor het goede doel stond in de uitnodiging. Wij gooiden met veel plezier onze agenda om en kunnen zelfs op de fiets, mits het niet regent.

De opbrengst van deze avond zal Milow overmaken naar De Dokters van De Wereld  voor de aankoop van de eerste levensbehoefte pakketten voor de Syrische vluchtelingen, die ook in België  zijn aangekomen.

Via een inschrijving heeft Hans het verzoek ingediend om Milow te laten optreden in hun huiskamer. Milow heeft toegezegd vijf benefiet huiskamerconcerten te geven in Belgie en in Nederland;  Wij zijn daarbij! Ik zie er naar uit!
A once in a life time!

De entree was een kleine bijdrage om hier bij aanwezig te zijn en zo de vluchtelingen te ondersteunen. Milow schrijft wel vaker nummers over verdrietige nieuwsgebeurtenissen en dat worden dan prachtige songs! Dit belooft een bijzondere avond te worden.

Altijd weer dankbaar zijn als je de overkant haalt en verder kunt.

Vluchten om uit de oorlog te zijn, om weg te zijn waar het gevaarlijk is en zelfs geliefden achterlaten, huis en haard. Zij die hun leven riskeren in rubber bootjes met of zonder kun kinderen aankomen werd afgelopen zomer een nieuwsfeit, waar we allen niet meer omheen kunnen!

Mijn favoriete Milow nummer is Herald of Free Enterprise..  Dit nummer is ontstaan door het afschuwelijke scheepsdrama in Scandinavië met de naam van de gezonken ferry.

Deze zomer realiseerden we ons wederom op de heen- en terugweg naar Gótenborg onderweg voor onze Zweedse vakantie wat een bofferds wij zijn. Dat we in vrijheid leven en zelf de tocht maken en vakantie kunnen vieren en weer veilig naar huis terug kunnen keren. Het is velen niet gegeven.
Daarom! Geef gul.

2 thoughts on “Milow in je huiskamer

  1. Super, zeg, dat jullie bij het optreden kunnen zijn! En ook nog voor een goed doel.

    De overkant halen is niet altijd vanzelfsprekend. Niet alleen wat een boot betreft (ik ben ook altijd blij als we met de veerboot blijven dobberen en de haven halen), maar inderdaad ook symbolisch.

    Alvast veel plezier gewenst zaterdag! Geniet ervan! Maar dat zal wel lukken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.