Milow in je huiskamer

Een huiskamerconcert op 14 november bij Hans en Anita in De Meern.  MILOW, JA, Die!!!! komt belangeloos optreden! opbrengst voor het goede doel.
Wij gooiden met veel plezier onze agenda om en kunnen zelfs op de fiets, mits het niet regent. Leuk!

De opbrengst van deze avond zal Milow overmaken naar De Dokters van De Wereld  voor de aankoop van de eerste levensbehoefte pakketten voor de Syrische vluchtelingen, die ook in België  zijn aangekomen.
Via een inschrijving heeft Hans het verzoek ingediend om Milow te laten optreden in hun huiskamer. Milow heeft vijf benefiet huiskamerconcerten gegeven en dit is het enige huiskamerconcert in Nederland. Wij zijn daarbij! Ik zie er naar uit!
A once in a life time!

MILOW in De Meern, heeft een eigen Facebook pagina en een Spotifylijst. Voorpret en leren meezingen, is wel net zo gezellig.

Het nummer Herald of Free Enterprise.. staat al een tijd bij mij op mijn Spotify favo lijst. Deze zomer realiseerden we ons wederom op de heen en terugweg naar Gotenborg, voor onze Zweedse vakantie, wat een bofje je hebt als je de overkant haalt.

Vluchten om uit de oorlog te zijn, om weg te zijn waar het gevaarlijk is en zelfs geliefden achterlaten, huis en haard. Zij die hun leven riskeren in rubber bootjes met of zonder kun kinderen aankomen werd afgelopen zomer een nieuwsfeit, waar we allen niet meer omheen kunnen.

Een kleine bijdrage om hen te ondersteunen en voor ons plezier treed Milow op. Hij schrijft wel vaker over verdrietige nieuwsgebeurtenissen en dat worden dan prachtige songs!
Altijd weer dankbaar als je de overkant haalt en verder kunt!

 

2 thoughts on “Milow in je huiskamer

  1. Super, zeg, dat jullie bij het optreden kunnen zijn! En ook nog voor een goed doel.

    De overkant halen is niet altijd vanzelfsprekend. Niet alleen wat een boot betreft (ik ben ook altijd blij als we met de veerboot blijven dobberen en de haven halen), maar inderdaad ook symbolisch.

    Alvast veel plezier gewenst zaterdag! Geniet ervan! Maar dat zal wel lukken…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.