Stemmen mag

Verkiezingen in een Vrij land!
In ons land waar geen oorlog is.
In Vrede kunnen en mogen stemmen!
Weet dat vrouwen pas in 1919 en mannen sinds 1917 stemrecht kregen!

Maak gebruik van je recht. Jouw stemrecht!

We mogen in Democratie stemmen en dat is vandaag de dag (2019) een plicht!

foto 1Stemmen? In veel landen mag dat Anno 2014 nog steeds niet! In 2019 nog meer dictators aan de leiding. Je stem laten horen kan al de dood tot gevolg hebben in veel landen.

Wij in Nederland hebben commentaar over de mensenrechten in sommige landen en terecht. Een mening over de *leider die lak aan zijn burgers heeft. De genocide in Syrië is niet te begrijpen, niets is te begrijpen. Ik word daar verdrietig van. Opgegroeid met de mening over Israel en later horen over haar bezetting in Palestina.
(sinds 2014 is nog veel meer ellende op onze zintuigen binnengekomen)

Een leider van een land voor wie een mensenleven niet telt. Voor wie zijn/haar anders denken niets waard is. Dat vind ik zo erg. Zo schrijnend en ik kan het niet oplossen.

Leven in Nederland is daarom nog meer dan goed omdat je jouw mening en je keuze zichtbaar kunt maken.

Ik wil graag in vrijheid blijven leven, dus ik stem!

Voor hen die zich met jas en appel, vlag, ballon zich inzet voor de medeburgers heb ik respect. Afdwingen van zelf blijven denken. Keuzes maken. Het in dialoog gaan met elkaar. Het geven en nemen. Werken in de politiek om een betere toekomst te bedenken en met elkaar uit te voeren. Een idealistische baan; Je inzetten voor/in politiek denken. Eigenzinnig. Eigenwijs. Je moet een huid van leer of Tefal hebben. Geloof hebben in eigen kunnen. Kunnen samenwerken. Delegeren. LUISTEREN. Verder gaan dan alleen roepen dat het anders moet of moest, maar ook daadwerkelijk aan het werk gaan.  Ik vind dat bewonderenswaardig. Weten dat je niet iedereen het naar de zin kunt maken. Wel met elkaar een leven in vrijheid gunnen, dat is waar het overgaat, daar moet je soms concessies voor doen.

Dat ook in de politiek mensen werken die niet allemaal even sociaalvaardig zijn en niet altijd binnen het aanvaardbare werken, dat was en zal in de toekomst zo blijven.

Het blijft mensenwerk… waar ik vertrouwen in mag / moet hebben!

Kieslijst:
Gebruik Hem.
Gebruik Haar.

Kies met jouw stem!

STEM-RECHT verkiezingen 2014

Het doet de landelijke politiek veranderen. (bron foto; onbekend)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.