All These Years & Coby Grant

Een keiharde lach rolde hier door de woonkamer nadat ik vertelde over de grappige belevenissen tijdens De pubquiz in april jl. en gelachen hebben we ook die avond en niks gewonnen. Wel kwamen we oude bekenden tegen en maakte ik kennis met Dave Kortekaas van het RieTheater uit Woerden’. Dit was een leuke avond uit in Haarzuilens.

Wie is Dave
De opbrengst van de pubquiz-avond werd via een cheque overhandigd aan Dave, met Marcel is hij eigenaar van het RieTheater, hij vertelde over het ontstaan en de wens voor dit kleine theater, in Woerden. Plannen zat en dit bedrag van de pubquiz zal besteed worden om een beamer aan te schaffen. Om de artiesten de mogelijkheid te geven om ook een video presentatie en/of film bij hun optreden te laten zien. Mijn radertjes gingen draaien tijdens zijn woorden en ik liep daarna op hem af en stelde me aan hem voor en Dave vertelde enthousiast verder over hun onderneming. Ik: “Hey Dave” “Is het mogelijk een Australische zangeres singer songwriter met gitaar te laten optreden bij jullie?’ “en ken je haar trouwens Coby Grant ‘I wanna Be the One?‘ (2013).

“Zou Coby bij jullie als in een soort vergroot huiskamerconcert kunnen optreden?”
Dave begon te glimmen  ‘Ja, juist is dit theater hiervoor geschikt!’. “Top, ik kom bij je terug” zei ik nog steeds enthousiast. Er volgde een lange mailwisseling om Coby in het Rietheater te laten optreden.

Gelukkig kon ik bij Hans de Heer al mijn vragen kwijt over hoe je een huisconcert organiseert. Hij weet dat als de beste, want bij hem in de woonkamer zag ik menig artiest optreden, Ik deelde Dave zijn antwoorden in de groep _Coby in Nederland_. Ook ging ik een kijkje nemen in de kelder van het Rie-theater en we bleven enthousiast. Met veel gepuzzel in Coby’s Europese drukke touragenda gingen er duimen omhoog in whapp!! “Regel het maar”. 
Het scheelt ook veel gesleep met stoelen en drank.. En hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Met de negentig zitplaatsen in ‘RieTheater kan je aardig wat meer mensen kwijt dan in mijn huiskamer en zo ontstond de gedachte om dan toch daar een gemeenschappelijk feestje te geven. Onze vrienden en familie en fans werden uitgenodigd er komt Live music: Coby Grant en haar eenmalige begeleidingsband.

En zo werd het idee van een huiskamerconcert in De Meern met artiest Coby Grant verplaatst naar het RieTheater in een kelder in de Franse steeg in Woerden (met 15 traptreden). Sold Out!

Met de lichtjes op Coby gericht zullen we met elkaar een mooie avond gaan beleven en bijpraten, luisteren, meezingen en lachen. Graag?!

Het zal een avond vol herkenning en warm weerzien worden! Ik heb er zinin! en jij?

De titel ‘All These Years’ is een nummer van haar nieuwe CD Solid Ground en sluit mooi aan bij deze avond!

Al eerder schreef ik over Winterbear  het nummer welke Coby Grant samen schreef met Grandpa.

nb; In 2020 tijdens de corona pandemie is het doek definitief gevallen voor het Rie-Theater.

6 thoughts on “All These Years & Coby Grant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.