All These Years & Coby Grant

Coby Grant, Rietheater Woerden, 17 augustus 2018, overhaar blog, Rie theater Woerden, singer song writer, winterbear

Hoe kom je erop om dit te regelen zal je je afvragen: 
Een keiharde lach rolde hier door de woonkamer nadat ik vertelde over de belevenissen tijdens De pubquiz in Haarzuilens in april jl. en gelachen hebben we en niks gewonnen, wel kwamen we oude bekenden tegen en maakte ik kennis met Dave Kortekaas van het Rie Theater uit Woerden’. Een leuke avond uit!

Wie is Dave? De opbrengst van de pubquiz-avond werd aan hem via een cheque overhandigd, hij vertelde over het ontstaan van het Rie theater en is een van de eigenaren. Voor dit bedrag zal een beamer worden aangeschaft om artiesten die dat willen een video presentatie of film willen laten zien bij hun optreden. Of om eens een filmavond te organiseren in het Rie Theater. Plannen zat.Mijn verbindingsradertjes gingen draaien en ik liep op hem af en stelde me aan hem voor en Dave vertelde enthousiast verder en maakte mij enthousiaster.
Deze zomer stond een huiskamerconcert in de planning met Coby Grant, maar met negentig zitplaatsen kan je aardig wat meer mensen kwijt en zo kwam de gedachte om een gemeenschappelijk feestje te geven. Het scheelt gesleep met stoelen en drank enzo.

Hey Dave:
“Is het mogelijk een Australische zangeres singer songwriter met gitaar te laten optreden bij jullie?’ ken je Coby Grant van het nummer ‘I wanna Be the One?’ Zou zij bij jullie als in een soort vergroot huiskamerconcert kunnen optreden?

Dave begon te glimmen  ‘Ja juist is dit theater hiervoor geschikt!’ ‘Kijk maar op de site’ www.rietheater.nl 

Met mijn toezegging: ‘ik gooi het idee in de groep’’ “Je hoort van mij” namen we afscheid. Ik ging een kijkje nemen in de kelder en bleef enthousiast en met veel gepuzzel in Coby’s Europese touragenda gingen er duimen omhoog in whapp.!!

En zo werd het idee van een huiskamerconcert in De Meern met artiest Coby Grant verplaatst naar het Rie Theater in een kelder in de Franse steeg in Woerden (met 15 traptreden). Sold Out!

Met de lichtjes op Coby gericht zullen we met elkaar een mooie avond gaan beleven en bijpraten, luisteren, meezingen en lachen. Graag!

Het zal een avond vol herkenning en warm weerzien worden! Ik heb er zinin! en jij?

De titel ‘All These Years’ is een nummer van haar nieuwe CD Solid Ground en sluit mooi aan bij deze avond!

Al eerder schreef ik over Winterbear het nummer welke Coby Grant samen schreef met Grandpa.

SOLD OUT
Wil jij ook een optreden bijwonen van de Australische zangeres Coby Grant? Nou dat kan als je een reservering maakt via CobyInNederland@gmail.com om op vrijdag 17 augustus om 20.00 uur te Woerden erbij te zijn. Coby zal optreden in een intiem klein theater daar zal zij haar nieuwe CD Solid Ground live laten horen, ook haar bekende nummers en het nummer Winterbear zal zij spelen!
Het wordt een vriendschapsfeestje en over het hoe en wat verder ontvang je een bevestiging via de mail.
SOLD OUT

7 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.