All These Years & Coby Grant

Het RieTheater
Een keiharde lach rolde hier door de woonkamer nadat ik vertelde over de belevenissen tijdens De pubquiz in Haarzuilens in april jl. En gelachen hebben we die avond en niks gewonnen, wel kwamen we oude bekenden tegen en maakte ik kennis met Dave Kortekaas van het Rie Theater uit Woerden’. Een leuke avond uit!

Wie is Dave
De opbrengst van de pubquiz-avond werd via een cheque overhandigd aan hem overhandigd. Dave is een van de eigenaren van het Rie theater en het ontstaan van dit kleine theater in Woerden. Het bedrag zal besteed worden om een beamer aan te schaffen om de artiesten de mogelijkheid te geven om ook bij hun optreden een video presentatie en/of film te laten zien. Plannen zat daar!Mijn radertjes gingen draaien tijdens zijn dankwoord en ik liep daarna op hem af en stelde me aan hem voor en Dave vertelde enthousiast verder over hun onderneming. Mijn vraag aan hem was deze; “Hey Dave” “Is het mogelijk een Australische zangeres singer songwriter met gitaar te laten optreden bij jullie?’
En ken je trouwens Coby Grant ‘I wanna Be the One?‘ (2013). Zou zij bij jullie als in een soort vergroot huiskamerconcert kunnen optreden? Dave begon te glimmen  ‘Ja, juist is dit theater hiervoor geschikt!’. Top, ik kom bij je terug en de mailwisseling begon.

Zouden we een huiskamerconcert kunnen organiseren met Coby Grant als singer song writer. Live music! Dat is weer eens wat anders.
Veel vragen; Waar te beginnen? Wat moet dan je huis uit en wat en wie moet erin? Hoe doe je dat? Waar laat je iedereen als het regent? Gelukkig kan Hans de Heer dat als de beste! Daar waar ik menig artiest in zijn woonkamer zag. En ik legde mijn vragen voor en met mijn aantekeningen en veel onzekerheid van mijn kant, kwam ik tot de conclusie dat dit feestje beter in Woerden kan worden gevierd.

Met de negentig zitplaatsen in ‘Rie Theater kan je aardig wat meer mensen kwijt dan in mijn huiskamer en zo ontstond de gedachte om daar een gemeenschappelijk feestje te geven. Het scheelt ook veel gesleep met stoelen en drank.. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! ‘Kijk maar op de site’ www.rietheater.nl 
Met mijn toezegging: ‘ik gooi het idee in de groep’’ “Je hoort van mij” namen we afscheid. Ik ging een kijkje nemen in de kelder en bleef enthousiast en met veel gepuzzel in Coby’s Europese touragenda gingen er duimen omhoog in whapp.!!

En zo werd het idee van een huiskamerconcert in De Meern met artiest Coby Grant verplaatst naar het RieTheater in een kelder in de Franse steeg in Woerden (met 15 traptreden). Sold Out!

Met de lichtjes op Coby gericht zullen we met elkaar een mooie avond gaan beleven en bijpraten, luisteren, meezingen en lachen. Graag!

Het zal een avond vol herkenning en warm weerzien worden! Ik heb er zinin! en jij?

De titel ‘All These Years’ is een nummer van haar nieuwe CD Solid Ground en sluit mooi aan bij deze avond!

Al eerder schreef ik over Winterbear het nummer welke Coby Grant samen schreef met Grandpa.

6 thoughts on “All These Years & Coby Grant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: