FSHD statiegeld opbrengst

De uitspraak ‘Het leven is een feest alleen moet je zelf de slingers ophangen’ werkt bij mij irritatie verhogend met rode vlekken in m’n hals en jeuk als reactie.

Irritatie op deze uitspraak is niet erkend en kan wel een symptoom zijn bij een gediagnosticeerd ziektebeeld. Je zal er maar last van hebben.

Gezien mijn waslijst aan erkende chronische aandoeningen, kan ik ons vrij besteedbare inkomen wel geheel schenken aan een van de fondsen en of stichtingen voor verder onderzoek. Ik ben voor eerlijk delen alhoewel het meeste naar behandelingsonderzoek voor mijn spierziekte FSHD – mijn basislast – gaat.  Hoop blijven houden op behandeling en of stopzetting van deze ziekte…. ik moet het doen met: Men is onderweg!

Lek en Gebrek uit zich bij de mensen om me heen ook in allerlei vormen en kwalen, on-bespreekbare diagnoses en behandelingen. Er wordt wat geslikt, gestut en behandeld, organen en ledematen worden vervangen om overeind te blijven. Alles voor een betere kwaliteit van leven.

Als basis is eten, drinken en goed toiletpapier nodig en waar kan je dat beter kopen dan bij de supermarkt om de hoek. Al heb ik pas de Aldi uitgevonden voor noten en zaden en kocht daar de heerlijkste dadels ever, dit terzijde.

Een feestje zonder slingers vond plaats toen Gera Meijers manager bij AH Vleuterweide de enveloppe met de inhoud van vier weken statiegeldbonnetjes overhandigde. Dank.

“Wauw dat is veel geld” zeiden wij beiden bij het zien van dit bedrag. Blij verrast.

Dank! aan degene die een feestje vierden en de lege flessen inleverde en daarna de zuil weer vulde met de statiegeldbonnetjes. Deze opbrengst is voor mijn spierziekte FSHD.

Dank! € 588,45 is naar de FSHD stichting overgemaakt www.fshd.nl 

Dank! In het steunen van hoop! Hoop op beter!

OverHaar bolg, FSHD, Albert Heijn Vleuterweide, statiegeldbonnetjes, HOOP

Dank! aan het personeel van Albert Heijn Vleuterweide die dit mogelijk maakte.

6 thoughts on “FSHD statiegeld opbrengst

  1. Hai Marjanne. Wat een mooi resultaat.
    Het zou fijn zijn als er een medicijn voor wordt gevonden. Dat zou ons leven een stuk aangenamer maken.

    1. Dank. We zijn al zoveel verder dan tien jaar geleden.
      Heb jij ooit nog de zuil opbrengst gevraagd bij Hindersteinlaan? soms kom ik daar en jij heel vaak ;-) Ligt een mooie kans.

  2. Een mooie opbrengst in 4 weken! En of ze nu een feestje met of zonder slingers hebben gevierd, de opbrengst van het statiegeld is zeer goed terecht gekomen! Dat is een slinger op zich, door jou opgehangen waar iedereen zijn bonnetje aan gehangen heeft. TOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.