Geen prijs, geen reis

Een nieuwe volger op Instagram.. wie? ‘Your South Africa Trip” reisbureau volgt mij. “WHY ?’ Het zal toch niet zijn dat mijn naam bekend is geworden nadat ik meedeed met de ‘maak deze zin af’ prijsvraag van de ANWB?
Ik wil de reis naar Zuid-Afrika winnen, omdat …………………………….

Met iets verhoogde hartslag keek ik op de site van Fox ANWB reizen of ik de prijs: een reis voor twee personen naar Zuid-Afrika, want voor tien juni zou tenslotte bekend worden of Ik de rondreis voor twee personen had gewonnen?!

Ik schreef een verhaal van twee A4 tjes en dit werd dankzij de hulp van Susan Hol redacteur een mooi verhaal van vijfhonderd woorden.
Ik ben nog steeds blij verrast dat zij dit zo passend met een twist, een plot en een logische lijn heeft gemaakt. Dank nogmaals!

“Het zal toch niet dat ik deze reis ook echt ga winnen?“ “dat zou gaaf zijn!”

Die blije gedachte raakte een beetje op de achtergrond, totdat ik op de FoX site las dat het winnende verhaaltje door Miranda Boks is geschreven. Volgens de voorwaarden is haar verhaal niet terug te lezen. Dat vind ik zo stom.
Een beetje achterdochtig ben ik wel en vraag me af, bestaat Miranda Boks of is het een fakeaccount?
Wij zullen dat dus nooit weten!!
Is haar inzending echt De prijspakker?
En hoe ze haar reis heeft beleefd?!
Is die reis daadwerkelijk uitgedeeld?!

——————— Mijn bijdrage: 

Ik wil de reis naar Zuid-Afrika winnen omdat  voet zetten in Kaapstad een grote droom is die ik al lang koester. Begin 2015 leek het zover te zijn, ik zou e i n d e l i j k naar het land van mijn dromen vliegen. Sinds kort weet ik dat ik ‘schoon’ ben, geen metastasen en kregen mijn dromen weer vleugels!
Weten waar je vandaan komt is te voelen met je voeten op dat stuk aarde. De bloemen zien groeien op dat stuk grond. Het fysiek ervaren en proeven wat het land de bevolking biedt. Kennismaken met de bewoners en nieuwe vrienden maken. Proost!

Paarl, rondreis, wijngebied, wine valley, blog overhaar, prijsreis, reis prijs, FOX, ANWB reizen Zuid Afrika

Nieuwsgierig naar mijn lange 500 woorden eerste versie?

11 thoughts on “Geen prijs, geen reis

  1. Net als het spannend wordt, houd de tekst op…. Graag de volledige versie naar het bekende email adres. Baie dankie!

  2. Echt jammer! Het zou zo mooi geweest zijn als jouw droom werkelijkheid was geworden. Genieten, en dan had je daar ook mooie blogs over kunnen schrijven. Het was je gegund…
    Nou, laat die lange versie dan maar komen, want daar zijn we nu natuurlijk wel nieuwsgierig naar geworden ;-)

  3. Hahaha Je weet ik was er toen in de opkalefater fase tussen de operaties door. Wat een mooie bemoediging om door te gaan met bloggen hier of daar.
    Ik weet je e-mailadres .. aagje ?

  4. Ik ken je verhaal nog niet … ik volg je nog niet zo lang. Maar ik ben natuurlijk wel heel nieuwsgierig inmiddels, ook gezien de reacties hierboven … Zou je misschien ….. ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.