DROOMVILLA in Zuid-Afrika

Ik heb een huis in Zuid – Afrika gewonnen. Een Droomvilla. Zoals je in je mooiste dromen nooit eerder tegenkwam en ga zo maar door…. echt gaaf.  Dat is weer wat anders dan, via een gratis kraslot een weekendweg in een bungalowpark winnen. Ik moet er wel wat voor doen. 225 euro overmaken naar Arlette en Peter. Dan heb ik kans 5x om dit wonderschone, mooie, prachtige, luxe Landhuis te winnen. Met een lap grond erbij waar je U tegen zegt. Ingericht t/m het aardappelschilmesje aan toe. In de mooie omgeving waarop ik verliefd ben.

Waarom raak ik hier nu zo opgewonden van…… Dit is een kans, ook voor jou! Ga jij dit schitterende landgoed winnen? Dromen over zo’n mooi huis. Nooit gedaan? Dan gaat dat vast wel lukken na het zien van deze plaatjes.mountain-view-banner-nl-04 Arlette en Peter nemen met pijn in hun hart afscheid van hun mooie woonomgeving. Vanwege de ziekte van Arlette. Zij gunnen de nieuwe bewoners meer dan goeds in *hun huis. Eind moeten alle loten verkocht zijn. Zij hebben besloten deze 375 van 9.999 loten in een setje van vijf te verkopen. Dus nog meer kans op… pfft mountain-view-banner-nl-01

Meedoen aan de postcodeloterij is lekker makkelijk, geld overmaken en klaar.
Zeggen dat je het voor het GoedeDoel doet… jaja.. Kijken naar GASTON als hij meer dan alleen BMW’s loopt uit te delen… en dan zeggen.. Stel je voor dat hij hier zou aanbellen?
Ook daar koop je een kans en meer niet en een kans op niks. Een kans op Ben &  Jerry ijsjes, stroopwafels of een Unox-worst.

En deze loterij waar je een kans maakt om een huis in Zuid-Afrika kan winnen is legaal. Je koopt dus een kans = een lot dat je dit huis wint.
Stel je voor dat jij dus landeigenaar wordt/bent? Leuk he, al kan ik die gedachte niet overzien. Bezit is Gedoe en nog meer. Het is nog geen eind mei … een mooi verjaarscadeau misschien?

Gelukkig heb ik lieve vrienden met een huis in Zuid-Afrika. Dat is een troostende gedachte. Al zou het nog leuker zijn als we directe buren zouden kunnen worden!  En is het niet zo, dat je beter een verre vriend dan een goeie buur kunt hebben of “beter een goeie buur dan een verre vriend?”

Nog wel even de postcodeloterij winnen en de Staatsloterij voor de tickets heen en terug.mountain-view-banner-nl-03

Zaterdag 31 mei 2014 zaten wij voor YouTube waar live de trekking te volgen was.. De trekking werd verricht door een Duits sprekende vrouw en zij had een bokaal met balletjes die open konden… Uit vier balletjes viste zij een cijfer en schreef dit op een schoolbord. Het was hilarisch en jammer genoeg niet meer terug te zien op YouTube.
Toen er 0123 op het bord stond, was de droom voorbij!

Bij dit stomme nummer werd het telefoonnummer welke bij dit lot hoorde…gedraaid. En., en, wie heeft dat huis gewonnen, kennen wij diegene? de spanning nam toe… maarrrr  GUIDO nam niet op.. Guido een wereldburger en verder weten we van niks over Guido, geen nationaliteit oid.

Al met al heeft deze Zuid-Afrikaanse droom mij en vele anderen om ons heen weer een paar maanden blij bezig en in spanning gehouden en dat was fijn!

7 thoughts on “DROOMVILLA in Zuid-Afrika

 1. Tja hoe gek ben je om voor zoveel geld een gokje te wagen. Van dat geld kan je toch aardig wat boodschappen kopen. Maar die vrienden met dat huis in Zuid-Afrika, die vrienden zou ik ook wel willen hebben :-)

  1. Met al onze vrienden zijn we blij hoor ;-) Dat deze vrienden een huis in Zuid-Afrika hebben, is niet alleen voor hun geweldig. Het is voor ons ook Top en meer dan fijn!

   Nu zoeken we nog vrienden met een boot, hebben jullie een boot Mary? #geintje

   12 x 11,75 euro voor de postcodeloterij = 141 euro daar kan je ook veel ijsjes voor kopen, haha.. We blijven dromen, ook wij!

   1. Heerlijk dromen! Ja hoor, wij hebben zeker een boot. Staat in de tuin.

    Vorig jaar door jongste geknutseld :-) Is alleen in t geheel niet geschikt om te varen. Maar staat wel leuk!

 2. Marjanne,

  Jouw droom is ook de droom van onze dochter en schoonzoon. Ook zij hebben loten gekocht. Ik zou best willen dat jouw droom werkelijkheid voor je wordt, toch is de droom dan voor mijn kinderen een droom gebleven en hebben zij hun loten aan jouw droom besteed. Toch een dilemma.

  1. Whajoooo, dat is gaaf… nu vind ik het steeds spannender worden. Hadden zij al loten of door mijn blog? Btw. Ik heb geen loten. Ik heb vrienden met een huis om de hoek van dit perceel! ;-)

   1. Ze hebben twee loten. Een gedeeltelijke stam van de familie woont in ZA al vanaf begin 1800, daardoor is de band blijven bestaan. Nu duimen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.