Het mes snijdt aan twee kanten

Natuurlijk heb ik al een mes, maar zo’n scherp mes als uit deze set had ik niet eerder en dan zo’n prachtige schaar, ja, ik heb al een schaar. Hier is trouwens het eerste topje van mijn linker ringvinger bijna gesneuveld en een pleister voor de hand liggend in de keukenlade, was nodig. Het mes zoefde dus niet alleen door die sinaasappel.
Ik ben erg onder de indruk van de scherpte van de AH messen! en jij?

bestekzegels2Je moet er wel wat voor doen, en dat is zegeltjes sparen en een kleine bijbetaling doen per keer. In zegeltjes sparen ben ik heel goed in. Vier maanden lang hield Albert Heij zegeltjes-sparend Nederland in haar greep. Iedereen heeft hierover wel wat te zeggen en een mening. Zo ook ik. Mooi, scherp, prachtig en heb je nou nog geen messen genoeg?!

Op deze verzameling mooie messen, hakblokken en scharen- en besteksets zijn al veel rekenmethodes losgelaten.. en diende vaak als gespreksonderwerp, zelfs het journaal besteedde aan dit onderwerp aandacht. Leuk nieuws hoorde ik weinig de laatste tijd.

Ook veel boe-geroep over deze messen verzameling, want wil je Alles van deze set, dan kost dat je € 11.000 euro aan boodschappen .. Boehhh!
Ik vind het geweldig dat iemand daar dan weer de tijd voor neemt en deze rekensom maakt, ik hoef dat dan alleen maar aan te nemen en of na te rekenen.

HET MOET NIET HOOR dat sparen of bijbetalen
JE MOET DAAR NIET je boodschappen doen… het mag
Het KAN ..! het is een keuze!!

Nee, ik stond niet achter dat leuke hek bij de Albert Heijn op Winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten, wat te zien was op het Nos nieuws. Wat een aandacht, leuk!
Dat hek is voor bestekzegel-jagers totdat de actie afloopt 14 febr. a.s.

Meer bekendheid krijgen voor *mijn spierziekte dat zou wat zijn?! Dat ik niet elke keer hoef uit te leggen dat deze progressieve ziekte mijn leven bepaald. Statiegeldzuil claimen bij de Albert Heijn.

De toezegging dat ik contact kon opnemen met G. van de Albert Heijn staat al een half jaar. Op een dag dat ik fysiek niet helemaal uit de voeten kan, vanwege de last die ik ervaar van mijn spierziekte, bedenk ik dit soort dingen en werk het soms ook uit. Zodoende was ik zeer verheugd dat G. van AH. positief reageerde op mijn verzoek.

“Is er een mogelijkheid dat jullie kunnen helpen om meer aandacht te genereren voor deze spierziekte, rond de periode van de SingelSwim 19 juni a.s voor mijn spierziekte”  vroeg ik bescheiden tijdens ons telefoongesprek.
Ik ontving een luisterend oor en een super, positieve reactie!! “Ja, dat kan!”

SINGELSWIM 19 juni

6 – 26 juni a.s.
Zo zal deze AH, Vleuterweide aandacht besteden aan de spierziekte FSHD. In de laatste drie weken van juni – 6 tot 26 juni 2016. Er komt een zuil met een foto van de SingelSwim erop, meeliften op het plaatselijke en landelijke nieuws leek mij de beste kans om zo aandacht te krijgen. Voor AH en voor FSHD en de SingelSwim.

Die zuil heeft een perspex buis met een gleuf erin, een moderne piekenpijp en staat bij het inleverpunt waar je je statiegeld flessen kwijt kan. Je weet wel, dat apparaat waar je je bonnetje inlaat zitten omdat je dit gedachteloos vergeet en daar pas bij de kassa achter komt of stop jij je lege flessenbonnetje altijd al in die zuil..?

Drie weken in juni!!! in de Albert Heijn Vleuterweide.

Ook kan er rechtstreeks gesteund worden aan de zwemmers of zelf meezwemmen alles valt te lezen op de SINGELSWIM site

Meer geld op de rekening van www.FSHD.nl stichting, betekent namelijk dat er meer onderzoekers aan het werk kunnen en kunde en expertise wordt gebundeld.

Soms he, zit ik zo ongedurig te wachten op een behandeling voor deze spierziekte of in ieder geval een stopzetting van dit progressieve proces …

Mijn messen zijn geslepen.

5 thoughts on “Het mes snijdt aan twee kanten

  1. Ik spaar nooit meer zegels, alleen knip ik al jaren de bonnetjes van de koffie van AH af. Om nu misschien wel 1000 bonnetjes in een doos te hebben… Voor mijn arme dagen, dan ga ik wel plakken!

    Wat geweldig dat je de bekendheid van de actie van AH om hebt kunnen zetten in meer bekendheid voor FSHD, mooi dat je even samen-op kunt lopen. Ik hoop op een stroom van bonnetjes, laat iedereen voorla veel drinken die weken.
    En natuurlijk ben ik heel benieuwd hoe het verder gaat – sterkte kanjer!

  2. Fijn dat er aandacht aan besteed wordt. Vragen kun je altijd en kijk wat voor resultaat dat geeft!
    En nu hopen dat er straks veel mensen gehoor aan geven en hun bonnetje voor dit goede doel inleveren. Een goed idee van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.