Rod Stewart – Another Country

De stem en muziek van Rod Stewart maakt me blij. Twan Huys interviewde Rod Stewart vanwege het uitkomen van zijn nieuwe  CD  ‘Another Country’. De zaal in London was gevuld met veel enthousiaste blonde vrouwen van verschillende leeftijden en zijn zus Mary van 86 jr. zat ook in het publiek.
Rod had het zichtbaar naar zijn zin, ondanks dat de zaal leeg was. Jammer, want hij is een entertainer pur sang, ik had er wel bij willen zitten.
Bij twee concerten waar ik bij was in AHOY ging het dak eraf, wat een plezier heb ik die avond gehad, wat is die man goed zeg en van 20.00 uur tot 23.00 uur met 20 minuten pauze konden wij alles meezingen! De Ahoy danste. Wat een sfeer.

Ondanks zijn leeftijd (10-01-1945) zit zijn haar nog steeds goed. Een leuke, charmante man en inspirerend voor zijn leeftijd. Nergens zuur en altijd netjes en open, juist toegankelijk met zijn 70 jaar. (foto onderaan deze blog is van een poster die vroeger in mijn kamer hing ;-) uit the seventies en die ik nog heb)

Vijf maal is hij getrouwd en heeft een zwik kinderen waarvan de oudste vijftig jaar oud is en de jongste nog onder de tien jaar. Daar praat hij graag over, ook vroeg Twan daar amper naar.

Rod is blij met zijn muzikale loopbaan, hij is bekend geworden bij The Faces. Zijn plezier in muziek maken is nog steeds duidelijk te horen op deze cd. en wij genieten mee en zingen binnenkort dit ook mee.
Hij is blij met zijn specifieke stemgeluid en ik ook!
A friend for life! 

Een onvervalst Rod Stewart cd. met makkelijke teksten en zijn opgewektheid is in de nummers terug te horen. Nergens somber. Ruim vijftig jaar muzikant.

Het eerste nummer Love is een herkenbare Rod, een cd. waar ik zo weer in the seventies ben, zorgeloze, lange en hete zomers beleefde! (Het was ook het openingsnummer tijdens zijn concert op 14 mei “16 te lezen op mijn blog).

Blog Overhaar, Another Country, Rod Stewart, Friend for life, Poster, spotify
in 1975 hing Rod prominent boven mijn bed!

6 thoughts on “Rod Stewart – Another Country

  1. Die stem en songs van Rod Stewart vind ik ook helemaal het einde. Stemmen met rauwe randjes hou ik sowieso van. Toen hij lang, lang geleden Sailing zong (ik was toen 13/14 jaar) blèrde ik het nummer altijd luidkeels mee als ik het op mijn kleine, draagbare radiootje voorbij hoorde komen. Sindsdien lichtelijk fan van Rod met het rauwe randje :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.