Verbindende AvA

Deze blog heb ik ontvangen van Diana van de Wal

De ongekroonde Twitterkoningin: @Marjanne56

Is het pas een jaar dat ik je ken? Goh… over vertrouwd gesproken. Mijn eerste Twitterliefde was je, Marjanne. Dit trutje vond het in het begin best eng allemaal, dat weet je.  Dat bizarre virtuele wereldje was nog nieuw en onontdekt terrein voor mij. ‘Voorzichtig,’ noemde je mij. Wat een understatement!  Ik was ronduit opgelucht als ik jouw ava met het oogje zag langskomen.

Jij praatte tenminste terug, ik voelde me welkom. Enorm positief, dat vond en vind ik je vanaf dag 1. Wat een sterk mens ben jij! Ondanks dat je lichaam nooit doet wat jij wilt, blijk je de minst complexe van al mijn Twittervrienden te zijn. Je geniet van Twitter en je geniet van de tijd die we IRL met elkaar doorbrengen. Alles zo veel mogelijk met volle teugen, dat ben jij. En ik geniet van jou, van je warmte, je spontaniteit en je wijsheid. De dagen dat wij elkaar in het echie zien, zijn altijd een feestje. Voor de grap noem ik jou vaak Hare Majesteit, omdat die titel helemaal bij jou past: Voor mij ben je de ongekroonde Twitterkoningin. De spil van een groepje Twitteraars die zo ontzettend veel lol met elkaar hebben. Jij bent degene die ons verbonden heeft en blijft verbinden. Bij dezen ben je gekroond, Koningin Marjanne.

2 thoughts on “Verbindende AvA

  1. Deze blog is een mooi cadeau van Diana van der Wal, dank je! whow! Ik bloos ervan. Met of zonder slotje deel ik mijn vragen en antwoorden op twitter. Mede door jou/jullie durf ik steeds meer van mezelf te laten zien. Met open vizier op den Twitter vind ik uiteindelijk fijner, dus slotje eraf. Met of zonder mijn prachtige groene oog. Dit oog welke in 2013 inderdaad als profielfoto/Avatar diende.. en waardoor ik veel volgers kreeg. Nog een paar maandjes en dan is het weer zomer en zal (AvA) Brigitte Bardot haar cabrio weer van stal halen.

    Je hebt gelijk Diana, want wat een pret kunnen we met elkaar hebben. Ik kijk ook met belangstelling uit naar vlg. week vrijdag. Een Tweetup in mijn huiskamer of met beter weer zelfs in de tuin, met of zonder hond. Ik heb er in iedergeval nu al #ZININ

    Laten we deze ontmoeting gaan omlijsten, met een parel in onze oren, in ieder geval wij DIAAN!?
    Iedereen heeft tenslotte recht op haar/z’n eigen schilderij op twitter en of in IRL!

    @Dianavanderwal meer dan Bedankt voor jouw vrijdag Zonnetje X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.