Wie schrijft die blijft, Amnesty International

Amnesty International’s schrijfmarathon op donderdag 10 december.
Een organisatie die ik ondersteun ook al is het vanachter mijn bureau. zo onderschreef ik, gewoon in De Meern, de actie van Amnesty International.
Ja, ook ik moest daar tijd voor vrijmaken en deed dat bewust met aandacht en met liefde in totale vrijheid! en dan zo’n reactie terug krijgen. Mooi.

Een prachtige terugblik op deze vierentwintig uur is >> HIER << te zien.

Amnesty International Schrijfmarathon

Beste Marjanne,
Enorm bedankt voor je deelname aan de Schrijfmarathon. Dankzij mensen zoals jij kunnen we ons sterk maken voor een rechtvaardige wereld waar iedereen vrij is en gelijk wordt behandeld.De woorden van Moses Akatugba uit Nigeria, voor wie vorig jaar massaal werd geschreven en vrijkwam, tonen hoe belangrijk de brieven zijn: ‘Toen ik hoorde wat er allemaal voor mij is gedaan door Amnesty International, was ik de gelukkigste man op aarde.’Wil je vaker schrijven om mensen die ten onrechte vastzitten vrij te krijgen? Geef je dan hier op voor onze schrijfacties en ontvang een keer in de twee weken een mail met nieuwe cases van mensen waarvoor wij actie voeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.