Krullen en behandeling #9

O wat herkende ik mezelf weer nadat ik mijn grijze haar had laten verven tijdens de metamorfose bij DeBijenkorf sept.’13 . Herkenbaar: gekrulde haren, gekrulde zinnen. Mijn sitenaam!
Ik lees over eerlijk bloggen. Ik lees over bloggen met een Niche. Ik leer schrijven, al doe ik dat steeds met de nodige gekrulde zinnen. Wees welkom bij een groeiend aantal OverHaar lezers.
Ik heb veel Niche of zeg je dat niet zo? Ik heb een blog en een niche of twee, drie. Dat treft.

Dat blijkt uit mijn blog over ALS, geplaatst een paar maanden voordat The Bucket Challenge plaats vindt en dan stijgt al het aantal bezoekers. Over het leven met mijn spierziekte www.fshd.nl deel ik steeds meer. Mijn Blog over Steun en Speciaal parkeren wordt door velen gelezen en gewaardeerd. Een zomerfeest is leuker om mee te maken als je je goed voorbereid.
Mijn Joystick blog is een heel lang blog geworden, een recensie van een groots feest. Welke vanaf vandaag zichtbaar in het koffietafel Feestboek te lezen is. Ik ben er verlegen mee en een beetje trots.

Een maand geleden schreef ik een jolig blog.. Mijn Poepblog! Dat darmonderzoek wat zo’n Kudt uitslag bracht ……. Het beheerst ons leven al drie weken. Het komende jaar zal dat onze gemoederen meer dan bezig gaan houden. Een onbekende weg is ingeslagen, onze toekomst is veranderd. Mijn Trots en uiterlijk zichtbare positieve aan mijn lijf is mijn krullende haar.

Darmkanker. De schrik slaat me om mijn hart en Niet 1x. Het zal toch niet dat ik mijn haar ga verliezen tgv de behandeling? Jeej, dat zou wat zijn. Nee, dan maar niet… Never. Na twee naggies slapen.. O ja, een pruik dat kan ook nog. Rust in het hoofd.
Nu loop ik al weer een week.. zal ik het laten knippen? dat is handiger als je lang in een ziekenhuisbed moet liggen. O nee, kappers houden van knippen.. Nu kan het nog worden opgestoken.. Wel nog even naar de kapper voor de uitgroei, dan herken ik mezelf als ik op de IC lig. En voor de operatie ook nog even mijn wenkbrauwen en snor harsen.. benen scheren. Ja! Waar maak ik me druk over..? ja ook daarover, over van alles.. en vooral over de dingen die belangrijk voor mij zijn. Daar kan ik zelf wat aan doen. Niet dat ik zal shinen in dat ZH-bed, want ik heb dan wel wat anders te doen. Wel dat ik me daar dan de komende maanden geen zorgen over hoef te maken. Wanneer kan ik al deze non-issues weer inplannen?

Morgen zijn de gesprekken met de dokters, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en afwachten.. wat is men van plan? Wat gaat er gebeuren om mij weer schoon op de been te krijgen?
Sinds vandaag ben ik tevens in het bezit van mijn op maat gemaakte zwarte laarzen, ook daarin hoop ik vele stappen te kunnen maken.

2 thoughts on “Krullen en behandeling #9

  1. Schitterende krullen maar vergeet de rest niet: een stralende lach, sprekende ogen en een geweldig, groot, warm hart waarmee je de wereld een stukje mooier maakt! Liefs en zet ‘m op, Wendela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.